طريقة عمل الجلاش الحلو
طريقة عمل الجلاش الحلو
الجلاش الحلو هو من اهم الاطباق الحلوة الموجودة طول العام علي السفرة عشان كدة انا جيبالكم النهاردة طريقة عمل الجلاش الحلو باسهلة طريقة ممكنة وبمقادير سهلة التكلفة
بالنسبة المقادير:
بنتجيب كيلو لوز محمر و مجروش او بندق على حسب اللى انتوا +كوب كبير من السكرا البودرة
+نصف كاس ماء زهر+الجلاش طبعا+كوب كبير نصفه زبدة مذابة و نصفة التانى زيت+عسل
ونقوم بخلط تلك المقادير كلها مع بعض ثم بعد ذلك نقوم باخذ 3 او 4 ورقة من الجلاش و ندهن عليها على كل واحدة بخليط الزيت و الزبدة و بعد كدة نرش عليها خليط اللوز عليها .
ثم ندخلها الفرن درجة حرارة متوسطة حتى تتحمر نضعها فى العسل و نتركها تتقطر او نحتفظ بها فى مكان جاف ثم نقدمها
طريقة عمل الجلاش الحلو
الجلاش الحلو هو من اهم الاطباق الحلوة الموجودة طول العام علي السفرة عشان كدة انا جيبالكم النهاردة طريقة عمل الجلاش الحلو باسهلة طريقة ممكنة وبمقادير سهلة التكلفة
بالنسبة المقادير:
بنتجيب كيلو لوز محمر و مجروش او بندق على حسب اللى انتوا +كوب كبير من السكرا البودرة
+نصف كاس ماء زهر+الجلاش طبعا+كوب كبير نصفه زبدة مذابة و نصفة التانى زيت+عسل
ونقوم بخلط تلك المقادير كلها مع بعض ثم بعد ذلك نقوم باخذ 3 او 4 ورقة من الجلاش و ندهن عليها على كل واحدة بخليط الزيت و الزبدة و بعد كدة نرش عليها خليط اللوز عليها .
ثم ندخلها الفرن درجة حرارة متوسطة حتى تتحمر نضعها فى العسل و نتركها تتقطر او نحتفظ بها فى مكان جاف ثم نقدمها
إرسال تعليق