طريقة عمل التشيز كيك , اسهل طريقة لعمل التشيز كيك البارد
طريقة عمل التشيز كيك بالجلي , طريقة عمل التشيز كيك منال العالم , طريقة عمل التشيز كيك البارد , طريقة عمل التشيز كيك الشيف حسن , طريقة عمل التشيز كيك بالشوكولاته , طريقة عمل التشيز كيك بالفراولة
طريقة عمل التشيز كيك بالصور
زوار مدونتنا الغالية شفاء
موعدنا اليوم كما عودناكم مع شئ مميز جدا
شئ يهم الرجال قبل النساء :)
موعدنا اليوم مع اكلات وحلويات جديدة
النهارده معانا
طريقة عمل التشيز كيك
اسيبكوا مع الطريقة
المقادير:
برطمان جبنة كريمية قابلة للدهن
عبوة كريمة خفق 250 مل
كيس جيلاتين
عبوة بسكويت شاى اى نوع مبتفرقش.
حوالى 70 جرام زبدة..
طريقة التحضير
-- نقوم بطحن البسكويت وتسخين مقدار الزبدة وفرك البسكويت به جيدا..
--نضع البسكويت المفروك بالزبدة فى القالب ونضغطه جيد جدا بايدينا ...وبعدها نقوم بادخاله الفريزر لحين الانتهاء من باقى الوصفة
- نصب مقدار الكريمة فى وعاء ونقوم بخفقها جيدا الى ان تصبح ذات قوام متماسك يمكن تشكيله
بعد انا يتماسك القوام للكريمة نضيف مقدار حوالى 200 جرام جبنة كريمية وحوالى تلات ملاعق زبادى ونقوم بالخفق مرة اخرى
....نحضر حوالى نص فنجان به ماء مغلى ونقلب فيه كيس الجيلاتين جيدا الى ان يتم اذابته تماما
وبصراحة انا بعصر عليه حوالى نصف ليمونة لأن بحس ان الجيلاتين ليه ريحة..ونضيفه على الخليط واحنا بنخفق
--بعد تحضير الخليط نقوم باخراج القالب من الفريزر ونصب عليه الخليط....وندخله التلاجة فى الرف العلوى اقل حاجة حوالى اربع ساعات...وبعد خروجه وفتح القالب
ونقطعها على شكل قطع وعليها يتم وضع الصوص سواء ((صوص الفراولة..صوص الكراميل..صوص الشيكولاتة))
وبالهنا والشفا
نتمنى ينول رضاكم بأذن الله
الى اللقاء فى اكلات وحلويات اخرى
إرسال تعليق