U3F1ZWV6ZTEwOTY2MjgxNTg0MTQyX0ZyZWU2OTE4NDc4Njg2ODk4

طريقه عمل الشيبسى فى المنزل , طريقة عمل الشيبسى جميع الاطعمة فى المنزل

طريقه عمل الشيبسى فى المنزل , طريقة عمل الشيبسى جميع الاطعمة فى المنزل 


زوار مدوننا الغالية شفاء 

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته 

كما عودناكم دائما على الجديد 

نقدم لكم اليوم 

طريقه عمل الشيبسى فى المنزل , طريقة عمل الشيبسى جميع الاطعمة

اولا طريقه عمل البطاطس

قطعى البطاطس شيبسى او اصابع زى ما تحبى البطاطس هاتطلع معاكى غليظه تروحى من البدايه قطعيها بالمقشره علشان تكون رقيقه 


اولا:- طريقه عمل الشيبسى بطعم الطماطم



المكونات:-
طمطمايه واحده
واحد ملعقه صغيره ملح
واحد ملعقه صغيره خل 
واحد ملعقه فلفل اسود

طريقه التحضير :-
بصى بقى ياستى هاتعملى ايه اعصرى الطمطمايه وحطى عليها المكونات وانقعى البطاطس فيها لمدة ربع ساعة قبل القلي طبعاالبطاطس هايبقى لونها احمر

و بعد كده سخنوا الزيت في الطاسه و صفوا البطاطس و اقلوا البطاطس اول ما الزيت يسخن


تانيا:-طريقه عمل السيبسى بطعم الكاتشب



المكونات:-
2ملعقه كاتشب
1 ملعقه ملح
1 ملعقه خل 
1 ملعقه فلفل اسود

طريقه التحضير:-

جيبى الكاتشب وحطى عليه المكونات وانقعى البطاطس فيها لمدة ربع ساعة قبل القلي 


ثالثا طريقه عمل الشيبسى بطعم الخل 

المكونات 
1 ملعقه ملح
1 ملعقه خل 
1 ملعقه فلفل اسود

طريقه التحضير:-
انقعى البطاطس في الخل والملح لمده ربع ساعه تقريبا فبل القلى 


رابعا طريقه عمل الشيبسى بطعم الشطة والليمون 

المكونات:-
1ملعقة خل 
1/2 ملعقة شطة 
عصير ليمونة 
1 ملعقه ملح 
1 ملعقه فلفل اسود

طريقه التحضير:-
انقعى البطاطس في الخل والملح والليمون لمده ربع ساعه تقريبا فبل القلى 



خامسا :- طريقه عمل الشيبسى بطعم الكباب


يوضع مكعب مرقة لحم وشوية ملح صغيريين



  


سادسا :- طريقه عمل الشيبسى بطعم الفراخ 

يوضع مكعب مرقة دجاج وشوية ملح 

سابعا طريقه عمل الشيبسى بطعم الجبنه

بوضع الجبنة اللى تحبوها مثلا بشر جبنة رومى, جبنة حادقة , مش,الجبنة اللى تحبوها لكن الموتزريللا لا. 


ثامنا: طريقه عمل الشيبسى بطعم البيتزا


بوضع بعض خلطة البيتزا عليها 

طبعا بقي انتى وابداعك ممكن نكهة كاري وممكن بهارات وممكن ثوم للي يحب وبصل كمان
وتقدر ى تخترعى الطعم اللي تختريه وتحبيه 
بعد كده تنقع الشيبس في الطعم حتى يتشرب جيدا 
ثم تحمر فى زيت غزير حتى تصبح ذهبية اللون ومقرمشة 
ثم تستخرج من الزيت وتوضع على ورق ليمتص الزيت منها ثم تقدم

ملحوظه:-
لازم النقع يا جماعة اطول فترةممكنة علشان النتيجة تكون افضل

تعليقات
ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق

إرسال تعليق

الاسمبريد إلكترونيرسالة

مساحة إعلانية
مساحة إعلانية

المتابعون

الأرشيف

صحة و رياضةالمزيد

إذا أعجبك محتوى المدونة نتمنى البقاء على تواصل دائم ، فقط قم بإدخال بريدك الإلكتروني للإشتراك في بريد المدونة السريع ليصلك جديد المدونة أولاً بأول ...
عداد زوار
إخترنالكم
مدونة ميجا مال نات أو MEGAMELNET تهتم بطرح العديد من المواضيع المهمة و المفيدة التي يحتاجها كل مدون و او مصمم و كل شخص باحث عما يفيده في احتياجاته لتطوير الويب العربي او البرامج التي يبحث عنها اصحاب مجالات المختصة في جميع التخصصات المختلة هدف الموقع تقديم الخدمات و المساعدات في التطوير و التصميم و كل شئ تقريبا و حظا موفق .
LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
جديد المدونة
غذاء
إنضم لنا
دين ودنيا