طريقة عمل الفراخ المحمره فى الفرن مع الليمون و الطماطم
طريقة عمل الفراخ المحمرة بالصور , طريقة عمل الفراخ المسلوقة , طريقة عمل الفراخ المشوية , طريقة عمل الفراخ البانية , طريقة عمل الفراخ المقرمشة , طريقة عمل الفراخ المحشية , طريقة عمل الفراخ بالكاري , طريقة عمل الفراخ الكنتاكى , طريقة عمل الفراخ فى الفرن بالصور , طريقة عمل الفراخ فى الفرن بعد سلقها , طريقة عمل الفراخ فى الفرن بالبطاطس , طريقة عمل الفراخ فى الفرن للشيف الشربينى
طريقة عمل الفراخ المحمره مع الليمون و الطماطم ’ طريقة مختلفة و بسيط ومقادير اقل و شرح خطوات بالتفصيل لعلم الفراخ المحمره مع الليمون و الطماطم , طريقة عمل الدجاج بطريقة مختلفه و سهله
والان مع المقادير
طريقة عمل الفراخ المحمره مع الليمون و الطماطم
نص كوباية عصير ليمون
4 صدور فراخ من غير جلد
حبيتين اكليل الجبل
4 حبات طماطم
4 فصوص توم بالقشر
معلقة صغيره ملح
نص معلقة بهارات
نص كوباية زيت زيتون
حبيتين ليمون شرائح
نص معلقة صغيره فلفل
والان مع شرح الطريقة
طريقة عمل الفراخ المحمره مع الليمون و الطماطم
هنحمى الفرن على درجة 220 ,
هنغسل الطماطم ونقشرها ونقطعها شرائح ,
هنسغل الفراح ونقطعها ونحطها فى صينية الفرن ’
وبعدين
نص كوباية عصير ليمون
حبيتين اكليل الجبل 4 فصوص توم بالقشر
معلقة صغيره ملح
نص معلقة بهارات
نص كوباية زيت زيتون
حبيتين ليمون شرائح
نص معلقة صغيره فلفل + الطماطم المقشره
و المقطععه شرايح كل دا على الفراخ فى الصنيه
وبعدين نتبل الفراخ بالبهاات بشكل كويس قبل ما نحطها فى الفرن
- نضع الصينية بالفرن ونتركها لمدة 15 إلى 30 دقيقة حتى ينضج الدجاج.
نضع الدجاج في طبق التقديم ونقدم بجانبة الأرز اللايت أوالبطاطا المشوية.
إرسال تعليق